banner1(10)

Turvalliset kulkutiet katollesi? Ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa!

banner1(10)

Halikon Kouru ja Tikas Oy tarjoaa markkinoiden parhaat kattoturva­tuotteet.

banner1(10)

Suoritamme Kattojen kasvusto­käsittelyjä Grön-Fri -kasvuston­käsittelyaineella.

previous arrow
next arrow
Static overlay
previous arrow
next arrow
banner1(10)

Tarvitsetko talollesi katon? Ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa!

banner1(10)

Halikon Kouru ja Tikas Oy tarjoaa markkinoiden parhaat kattoturva­tuotteet.

banner1(10)

Suoritamme Kattojen kasvusto­­käsittelyjä Grön-Fri -kasvuston­käsittelyaineella.

previous arrow
next arrow

Lumiesteet

Lumiesteet on suunniteltu ennalta ehkäisemaan lumen putoamisesta aiheutuvia vahinkoja sekä suojata katon pinnoitetta. Lumiesteiden avulla katolle kerääntyvä lumi pysyy hallinnassa eikä vaaranna pihalla liikkujia tai leikkiviä. Lumiesteet suositellaan asennettavaksi koko lappeen mitalle. Lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet saat meiltä myös asennettuna.

OVAALIN MUOTOINEN LUMIESTE ON VAHVIN

Kalteviin kattopintoihin tarvitaan lumiesteet, jotta lumimassat eivät pääse putoamaan katolta hallitsemattomasti.  Rakennusmääräysten mukaan lumiesteet tulee asentaa kulkureiteille, sisääntulojen kohdille sekä kadun reunoilla sijaitseville katon osille. Suositeltavaa on suojata ympäristö koko katon mitalta, jolloin niin pihalla liikkuvat ihmiset kuin istutuksetkin ovat putoavalta lumelta suojassa.

Oikein mitoitetut ORIMA-lumiesteet varmistavat myös sen,

Lumiesteet

Katto ja sen ympäristö on oikeaoppisesti turvattu, kun lumiesteet asennetaan kulkureittien ja sisääntulojen lisäksi koko katon mitalle.

 

ORIMA-PUTKILUMIESTE

Lumiesteet ovat valmistettu ovaalinmuotoisesta teräsputkesta. Muodon ansiosta putki on vahvempi ja kestää suurempaa lumikuormaa kuin vastaava pyöreä putki. Useimmille kattomalleille riittääkin yksi linja Oriman ovaalimuotoisia lumiesteitä, mikä näkyy asiakkaalle kustannussäästönä.

Asennusvalmis kiinnike konesauma-,elegant- ja classic- saumakatoille.

ORIMA-VERKKOLUMIESTE

Verkkolumieste on tehokkain  tapa pysäyttää katolla oleva lumimassa. Se soveltuu erityisesti taajama-alueella sijaitseville korkeille katoille, joilta pudotessaan pienikin jääpalanen voi aiheuttaa hengenvaaran alle jääville ihmisille tai omaisuudelle.
Verkkolumiesteen korkeus on 150 mm ja vakiopituudet 1,25 m ja 2,5 m. Lumiestettä voi jatkaa joko erillisellä jatkosarjalla tai asentamalla osin päällekkäin, limiliitoksena.

Hapsureunainen lumieste on kehitetty korkeisiin kohteisiin. Lumieste pysäyttää tehokkaasti jäälautat.