Kattoturvatuotteet ja asennus - Turku, Salo, Helsinki

Halikon Kouru ja Tikas Oy tarjoaa markkinoiden parhaat Orima-kattoturvatuotteet asennettuna Turun, Salon ja Helsingin seudulla.

Yritys perustettiin yli kolmekymmentä vuotta sitten ja olemme rakennuspeltialan kokenut ammattilainen. Kauttamme saat kokonaisvaltaiset kattopalvelut: kattoremontit, huollot, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asennettuna. Pienenä perheyrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme joustavaa palvelua. Palvelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä ja pidämme heidät tyytyväisinä.

Oriman laadukkaat kattoturvatuotteet pelastavat henkiä

Jälleenmyymme markkinoiden parhaimpia kattoturvatuotteita. Myymämme kattoturvatuotteet tulevat suomalaisen Orima-Tuote Oy:n tehtaalta. Kattoturvatuotteita ovat mm. tikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Katolla työskentelystä tulee turvallisempaa ja helpompaa, kun katolle on asennettu asianmukaiset kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteita on tarjolla monenlaisia moneen tarpeeseen. Ne ovat käytännöllisiä ja tietysti myös turvallisia. 

044 297 4444  

Asennamme kattoturvatuotteet jokaiseen kiinteistöön

Miksi kannattaa panostaa korkeatasoisiin kattoturvatuotteisiin?

  • Turvallisuus – Kattoturvatuotteet tekevät katolla oleskelusta turvallista. Sekä oikein asennetut lumiesteet pelastavat ihmishenkiä. Katso myös: F2 (2001) Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet
  • Helppokulkuisuus – Katto vaatii aika ajoin huoltotoimenpiteitä ja siksi onkin tärkeää, että katolle pääsee tarvittaessa vaivattomasti ja siellä voi työskennellä ketterästi.
  • Työskentelystä tulee tarkempaa – Turvallisuuden tunne katolla takaa tarkemman työjäljen.
  • Laki – Laissa on monenlaisia määräyksiä siitä, mitä katolla kuuluu turvallisuussyistä vähintään olla.
  • Katto kiittää – Katto pysyy paremmassa kunnossa, kun sinne on asennettu esimerkiksi turvalliset lumiesteet.

Tikkaat toimivat kulkutienä katolle

Tikkaat ovat olennainen osa kiinteistöä. Katolle pitää päästä vaivattomasti, kun tilanne niin vaatii. Optimaalisin paikka tikkaille on talon päädyssä. Näin lumimassat eivät pääse talvisin rikkomaan tikkaita. Kauttamme saat Orima seinä-, lape- ja turvatikkaat – kattoturvatuotteet.

Lumiesteet auttavat hallitsemaan lumen putoamista

Asentamalla katollesi lumiesteet ennaltaehkäiset lumen putoamisesta johtuvia vaaratilanteita ja suojaat katon pinnoitetta. Suosittelemme asentamaan lumiesteet koko lappeen mitalla, jotta lumen putoamista pystytään hallitsemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Rakennusmääräysten mukaan lumiesteet tulee sijoittaa ainakin kulkureiteille, sisääntulon kohdille ja kadun reunoilla sijaitseville katon osille.

Kattosillat helpottavat katolla työskentelyä

Kattosillat ovat pakollisia yli kahden kerroksen rakennuksissa, ja katoille joiden kaltevuus on enemmän kuin 1: 8. Kattosillat helpottavat katolla työskentelyä ja siksi suosittelemme niitä myös loivemmille kattotyypeille. Turvallisia kulkureittejä tarvitaan mm. piipun nuohouksen, lumien pudotuksen tai vaikkapa antenniasennusten yhteydessä. Oriman kattosilta on karhennettu liukastumista vastaan ja kattosillan lumenläpäisevyys on 60 %, joka takaa turvallisen kulkemisen sillalla mm. talvisin. Kattosiltaelementtien avulla katolle voidaan rakentaa porrasaskelmia ja työtasoja. Lisäksi saat kauttamme kattosiltaan integroitavan turvavaijerin (LifeGuardLine) tai turvakiskon.

Kattojen ja kattoturvatuotteiden asennukset ja huollot saman katon alta

Meillä on tarjota koko paketti liittyen kattojen asennukseen, kunnossapitoon ja turvallisuuteen. Kattoturvatuotteita saat ostettua myös verkkokaupastamme. Toimimme pääsääntöisesti alueella Helsinki, Salo ja Turku. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Etelä-Suomea. Aloitetaan siis yhdessä parhaassa tapauksessa koko katon eliniän kestävä asiakassuhde ja saat taatusti rahoillesi asianmukaista vastinetta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!