Kattoremontti Turku, Salo ja Helsinki

Laadukas kattoremontti Turussa, Salossa, Helsingissä ja lähialueilla. Me tiedämme, miten tehdään kattoremontti!

Halikon Kouru ja Tikas Oy perustettiin vuonna 1984. Olemme rakennuspeltialan asiantuntijayritys. Meidän kauttamme saat kattotyöt, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät kattavasti ja luotettavasti. Olemme pieni perheyritys, jonka kautta tilaustyöt tehdään huolellisesti, joustavasti ja laadukkaasti jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen. Kattoremontti toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Halikon Kouru ja Tikas Oy on halutessasi mukana koko katon eliniän, katon asennuksesta sen huoltotoimenpiteisiin asti.

Laske kattoremontin hinta kattolaskurilla »

Kattoremontti Turku, Salo, Helsinki - valmis katto kaunistaa

Kattoremontti Turku ja Helsinki - Miksi valita Halikon Kouru ja Tikas?

  • Perheyritys – Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä palveluita kattoremonttien saralla.
  • Kokemus – Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta takaa asiantuntevan työjäljen.
  • Nopea toimitusaika – Tarjoamme joustavan ja nopean aikataulun.
  • Laadukkaat materiaalit – Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaista.

Teemme remontit avaimet käteen -periaatteella

Pelti- ja tiilikatto ovat kummatkin pitkäikäisiä kattoja ja niillä on noin kolmenkymmenen vuoden takuuajat. Kattoremontin aluksi puramme ensin vanhan katon pois, jonka jälkeen asennamme muun muassa aluskatteet, ruoteet ja tuuletusrimat. Lopuksi asennetaan haluttu kattomateriaali. Tarvittaessa myös listat, läpiviennit ja piipunpellitykset hoidetaan kuntoon. Viimeistelemme vielä työmme laadukkailla Orima-Tuote Oy:n kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmillä. Kattoremontti toteutetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kattoremontti Turku ja Helsinki - materiaalina Weckman terästiili Kattoremontit alueella Turku ja Helsinki

Katso lisää referenssikuvia »

Laadukkaat materiaalit ja pitkät takuuajat takaavat tasokkaan työjäljen

Panostamme materiaalien laadukkuuteen ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuuteen. Meidän kautta saat suomalaisten perheyritysten, kuten Weckmanin ja Oriman sekä ruotsalaisen Bendersin korkeatasoiset kattotuotteet. Kattoremontti toteutetaan siis laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Kokeneet rakennuspeltiseppämme toteuttavat myös haastavat tilaustyöt

Yrityksemme on täynnä alansa kokeneita ammattilaisia.

Satsaamme henkilökunnan koulutukseen ja työturvallisuuteen sekä siistiin työympäristöön. Asennamme kohteeseen turvalaitteet ja telineet sekä siivoamme työmaamme päivän päätteeksi.

Kokeneiden rakennuspeltiseppiemme ansiosta voimme tehdä myös haasteelliset tilaustyöt osaavasti, eikä rakennuspeltisepiltämme jää mitään huomaamatta. Suosit suomalaista osaamista ja kädenjälkeä, kun hankit kattoremontin meiltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Asiakkaiden kannattaa kilpailuttaa kattoremontit

Kattoremontin teettäminen on suuri ja tärkeä investointi. Sekä kiinteistön kannalta, että myös taloudellisesti. Kattoremonttia teettäessä ei kannata kilpailla sillä, ketä hosuu kattosi valmiiksi nopeimmin tai halvimmalla.

Hyvin toteutettu kattoremontti on pitkäikäinen, kiinteistön arvoa nostava sijoitus. Halikon Kouru ja Tikas Oy takaa, että lopputuloksesta tulee hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Kattoremontit toteutetaan siis arvokkaasti kiinteistön henkeä ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

Halikon Kouru ja Tikas Oy tekee kattoremontteja läpi vuoden

Kattoremontteja tehdään kaikkina vuodenaikoina. Lumisade on pienempi haitta kuin kesäinen vesisade. Kesä ei ole siis ainoa ajankohta, jolloin kattoremontteja voidaan tehdä. Tyypillinen kattoremontin valmistumisaika on noin viikko. Toimintamme ulottuu pääosin Helsinki - Salo - Turku -akselille.


Ota yhteyttä »